MI op uw congres?

Op zoek naar een spreker die een complex en vooral theoretisch verhaal vertelt over gedragsverandering? Dan moet u zeker níet bij ons zijn!

Zoekt u een prikkelende en bevlogen spreker, die uw bezoekers aan het nadenken zet? Ze een spiegel voorhoudt ten aanzien van hun werk? De interactie met de zaal aangaat? Denk dan eens aan Stijn van Merendonk.

Lees meer

Gegarandeerd interactie!

  • hoog tempo en veel interactie
  • eye-openers en praktijkvoorbeelden
  • professionals een spiegel voorhouden
  • bij een korte of een lange sessie
  • van 10 tot 600 deelnemers

Stijn zijn visie: "Gemotiveerde mensen? Dat heb je zelf in de hand!"

Wat kunt u verwachten?

Actueel en ervaren

Stijn van Merendonk is expert op het gebied van Motivational Interviewing en van gedragsverandering. Hij richt zich op professionals die zich verder willen ontwikkelen in het motiveren van hun mensen. Dit kunnen patiënten, collega’s, medewerkers, kinderen en/of hun ouders, leerlingen of bewoners zijn. In zijn presentaties houdt Stijn zijn publiek een spiegel voor. 

Zijn motto: "Gemotiveerde mensen? Dat heb je zelf in de hand!"

Door zijn jarenlange ervaring in het zelf toepassen van Motivational Interviewing in diverse settingen en bij verschillende doelgroepen, is hij als geen ander in staat om een brug te slaan tussen de theorie van gedragsverandering en de dagelijkse praktijk.

Op zoek naar impact?

De aanpak van Stijn is luchtig, praktisch en doorspekt met pakkende eye-openers. Dit zorgt voor veel interactie met het publiek. Deze interactie zorgt ervoor dat toehoorders langere tijd achtereen geboeid blijven. Bovendien zorgt zijn humor voor de nodige impact.

Morgen meteen toe te passen?

Inzicht en bewustwording bij het publiek is een belangrijke eerste stap. Voor het veranderen van gedrag is echter meer nodig. Mensen moeten in actie komen. Vandaar dat Stijn in zijn presentaties steeds toewerkt naar concrete en praktische tips die meteen de volgende dag toe te passen zijn. U vindt het toch ook belangrijk dat uw congres daadwerkelijk iets oplevert en nog jarenlang onthouden wordt?

Lees meer
  • De energie van Stijn werkt aanstekelijk! - M. Slangen, Consulent
  • Stijn heeft de kracht om de theorie direct praktisch te maken!! - J. van Zutphen, Arbeidsdeskundige
  • Stijn heeft fantastisch goed in de peiling hoe gedragsverandering werkt - J. Qualm, Leefstijlcoach
  • Schudt praktijkvoorbeelden uit zijn mouw - Y. v.d. Salm, Trajectadviseur

Wat zijn veel gevraagde onderwerpen?

*     Zelfmanagement

*    Eigen verantwoordelijkheid

*    De invloed van professionals op gedragsverandering

*    Is snel aan de slag gaan wel effectief?

*    Effectiever motiveren kost minder tijd

10 of 600 deelnemers?

Of het nu gaat om een korte workshop voor 10 deelnemers, een paneldeelname of een interactieve presentatie voor 600 bezoekers. Stijn van Merendonk zorgt, in samenspraak met u als opdrachtgever, voor een prikkelende sessie tijdens uw symposium, congres of seminar.

Neem contact met ons op