Wilt u de zaal eens goed verrassen?

Voelt u weinig voor weer een droge presentatie? Wilt u eigenlijk gewoon praktisch en interactief oefenen tijdens uw congres?

Dat kan! Heel goed zelfs. Met "Motiveren tijdens uw congres" laten we het publiek kennismaken met de basisprincipes van Motivational Interviewing. Niet door er (alweer...) over te praten, maar door het te doen. Samen met de zaal.

Lees meer...

Motiveren tijdens uw congres

  • Prikkelend en echt iets nieuws
  • Praktisch en afwisselend
  • Ideaal als "energizer"
  • Voor groepen van 10 tot 600 deelnemers
  • Vanaf 45 minuten tot 2,5 uur
  • Kosten vanaf € 995,- (ex. btw)

 

Nieuwsgierig geworden?

Direct toepassen

Hoe ziet dat er uit?

Met "Motiveren tijdens uw congres" passen we Motivational Interviewing meteen toe. Op een praktische en interactieve manier gaan we met het publiek in een "motiverend gesprek". Tijdens dat gesprek komen de diverse basisprincipes voorbij. Soms passen we die meteen toe en soms juist helemaal niet.

 

Voor wie?

Motivational Interviewing is voor iedereen interessant die regelmatig gesprekken voert met mensen die gaan over verandering. Dit kan zijn in het bedrijfsleven, onderwijs en ook verschillende beroepen in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan: huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, podotherapeuten, logopedisten, bedrijfsartsen, verpleegkundigen, arbeidsdeskundigen, tandartsen, specialisten, arts assistenten, apothekersassistenten, doktersassistenten en POH-ers, etc..

Lees meer

Wie is Stijn van Merendonk?

Stijn van Merendonk heeft zich altijd verbaasd over hoe ongezond mensen kunnen zijn. Waarom ze soms zoveel onverstandige keuzes maken en wat hen weerhoudt om gezonder te leven.

Stijn is expert in Motivational Interviewing en richtte in 2009 de Academie voor Motivatie & Gedragsverandering op. Zijn motto: "Gemotiveerde mensen? Dat heb je zelf in de hand!"

Meer over Stijn

Wilt u echt iets nieuws?

Dit hebben uw deelnemers nog nooit meegemaakt. Praktischer kan het eigenlijk niet! Het is prikkelend en echt iets nieuws. Uw deelnemers zullen zich uw congres nog lang herinneren.

Deze presentatievorm is mogelijk voor een groep van 10 tot maximaal 600 deelnemers. Houdt u rekening met een tijdsduur van minimaal 45 minuten tot maximaal 2,5 uur.

Lees meer...