waaier

Stijn van Merendonk

Stijn verbaasde zich altijd al over hoe ongezond mensen kunnen zijn. Waarom ze soms zoveel onverstandige keuzes maken en wat hen weerhoudt om gezonder te leven.

Stijn is expert in Motivational Interviewing, lid van MINT, en richtte in 2009 de Academie voor Motivatie & Gedragsverandering op. Zijn motto?

"Gemotiveerde patiënten? Dat heb je zelf in de hand!"

Meer informatie over Stijn Lees meer

Floor van Gogh

Floor zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat alle andere werkzaamheden worden bijgehouden als de rest van het team aan het trainen is. Een spin in het web, meedenker en PA ineen! Zij is vaak degene die je aan de telefoon krijgt als je ons belt en die jouw mail beantwoord. Haar motto?

"Laat het zeker weten als ik nog iets voor je kan betekenen!"

Lees meer
waaier

Gerard de Wit

Gerard de Wit werkt inmiddels 15 jaar als trainer, met veel bezieling en plezier. Hij is begonnen binnen het werkveld van de Jeugdbescherming en Reclassering. Daar heeft hij een ruime ervaring opgedaan in het trainingen geven, het ontwikkelen van trainingen en het opleiden van trainers. Tevens is hij lid van MINT. Zijn motto?

"Humor waar het kan, serieus waar het moet en altijd met bezieling."

Lees meer

Eva Bos

Eva is een ervaren trainster en afgestudeerd trainer-psycholoog. Na twee bachelors in sociale psychologie en klinische-neuropsychologie studeerde zij af met de master Training and Development waarbij zij zich specialiseerde in het geven en ontwikkelen van trainingen in de professionele gespreksvoering. De laatste jaren heeft Eva zich gespecialiseerd in Motivational Interviewing en ze is sinds 2018 lid van het MINT netwerk.

Eva in vijf woorden: aanvoelend, humorvol, bevlogen, doortastend en open en deze eigenschappen brengt ze ook over in haar trainingen. Feedback die Eva vaak krijgt is: "Je enthousiasme werkt zeer aanstekelijk". Dit enthousiasme en deze bevlogenheid zet ze ook in, behalve bij het geven van trainingen, in het theater met een eigen kleinkunstvoorstelling waarmee ze het land door tourt.

Lees meer
waaier

Marieke Nolens

Marieke is een ervaren trainster in Motiverende Gespreksvoering. Daarnaast werkt ze als praktijkverpleegkundige in een gezondheidscentrum. Daar ontdekte ze door motiverende gespreksvoering toe te passen dat cliënten wél in beweging kwamen! De jarenlange ervaring van leefstijl gesprekken neemt Marieke mee tijdens de training. Door veel te oefenen in kleine groepjes en de koppeling te leggen met de dagelijkse praktijk, laat ze nu andere (zorg)professionals kennismaken met Motiverende Gespreksvoering. Dit alles met haar enthousiasme en humor! 

Marieke's motto:

'De vraag is niet of mensen gemotiveerd zijn, de vraag is waarvoor!' 

Lees meer

Patrice Meerbeek

Patrice is ervaren in de uitvoering en in het trainen van Motiverende Gespreksvoering. Ze gelooft in de kracht van MGV en vindt het onmisbaar in haar werk als behandelaar in de Verslavingszorg.

Ze doet haar best om van iedere training een maximale leerervaring te maken waarin deelnemers de verschillende onderdelen van MGV leren toepassen. Dit doet ze met enthousiasme en ze is gedreven om dit op een effectieve en plezierige manier over te brengen.  

"Professioneel en kundig, daarnaast een aanstekelijk passie voor MGV"

Lees meer
waaier

Marit Verschuuren

Marit is expert mondgezondheid en motivatie. Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen zonder gaatjes opgroeien.

Marit traint, coacht en begeleidt collega’s in de tandheelkunde o.a. in Motiverende Gespreksvoering en om (preventieve) mondzorg zo effectief en leuk mogelijk te maken. Daarnaast werkt Marit als mondhygiënist in een grote mondzorgpraktijk en op het consultatiebureau in Delft.

 

Lees meer